با توجه به نرخ بالای رشد فعالیتهای صنعتی، امروزه موضوع تغییر اقلیم به عنوان یکی از مهمترین چالش های زیست محیطی نمایان شده است و به دلیل اثرات تغییر اقلیم بر اکوسیستم های آبی، در سالیان گذشته تحقیقات وسیعی نیز در این زمینه آغاز شده است. این تاثیرات در نواحی ساحلی با تغییرات سطح آب دریا، تغییرات اکولوژیکی و کاهش تنوع زیستی دریایی همراه بوده است. از این رو انتظار می رود اثرات ناخوشایندی بر منابع آبزی داشته باشد. در این راستا همایش حاضر سعی بر ایجاد فضای مناسب برای تبادل اطلاعات و بررسی آخرین دستاوردهای  پژوهشی اساتید و محققین دارد. مفتخریم با برگزاری همایش ملی" تغییر اقلیم و اکوسیستم های آبی "که طی روزهای 25 و 26 اردیبهشت 97 در پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان برگزار می گردد، میزبان اساتید، دانشجویان، پژوهشگران، متخصصین دانشگاهی، مراکز پژوهشی، سازمان های مردم نهاد و کارشناسان ذیربط سراسر کشور باشیم و اطمینان داریم که با حضور پرشور تمامی صاحب نظران این حوزه، این همایش بزرگ علمی به بهترین و موثرترین شکل ممکن برگزار خواهد گردید.

با تقدیم احترام

دکتر محمد صدیق مرتضوی

رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان رئیس و دبیر همایش ملی تغییر اقلیم و اکوسیستم های آبی